Loredana Latis Academia De Coaching

Coaching ul este cea mai eficienta si cea mai rapida cale catre succes. Loredana Latis Presedinte Academia De Coaching din Romania Telwhatsapp.

Pin On Loredan

Tine legatura cu noi.

Loredana latis academia de coaching. Succes in viata prin coaching. Loredana Latis The president of the president Coaching Academy in Romania Tel whatsapp. -Aliniere gand- emotie- actiune.

694 1709. 6 Workshop 6 Cum sa scapi de saracie cu Loredana Latis. 1000-1100 pauza de cafea La ora 1100 incep worksop-urile si se termina la ora 1700.

7 Workshop 7 Cum sa treci poeste un examen cu Loredana Latis. WwwAcademiaDe Coachingro wwwCredSimtActionezro www. Va asteptam cu multa incredere recunostinta si iubire in comunitatea Academiei De Coaching din Romania.

5 1 RECENZII 441 STUDENTS. Loredana Latis Presedinte Academia De Coaching din. NLP cu Loredana Latis.

Va asteptam cu multa incredere recunostinta si iubire in comunitatea Academiei De Coaching din Romania. Te astept sa crestem impreuna usor si repede. Aceste mini-cursuri sunt de fundament in re-constructia personalitatii atat pentru minori cat si pentru adulti varsta 6-100 ani.

150 300. 100 leibuc httpsacademiadecoachingromini-cursuriIata temele. Aceste mini-cursuri sunt de fundament in re-constructia personalitatii atat pentru minori cat si pentru adulti varsta 6-100 ani Pentru a pune in practica informatiile si competentele invatate la minicursuri te astept si la Atelierele practice de Coaching.

Sustinute de Loredana Latis Live in Academia Romana De Coaching 21 aprilie 2021 Curs Relationare Sanatoasa prin Analiza Tranzactionala AT Seria 4 Acest curs te invata cum sa descoperi cine esti sa te intelegi sa comunici si sa negociezi eficient sa ai relatii interumane sanatoase. WwwAcademiaDe Coaching ro ro wwwCredSimtActionezro wwwSpuneStopAbuzuluiro. X Agree Vezi politica.

Nu s-au găsit recenzii pentru acest curs. Seminar intensiv sustinut de Loredana Latis Vino sa descoperi cel mai rapid proces de dezvoltare personala Coachingul alaturi de Loredana Latis coach recunoscut international Presedinte al Academiei Romane de Coaching si unul dintre cei mai invitati specialisti in coaching. O sansa extraordinara de a socializa cu Master Coach-ul preferat.

693 750. Te astept la urmatoarele evenimentewwwAcademiaDeCoachingro telwhatsapp 40752163163I. 278 750.

Absolventi Academia De Coaching din Romania cu Loredana Latis. 0930 fix Loredana Latis prezinta fiecare workshop si Master Coach in parte. WwwAcademiaDe Coachingro wwwCredSimtActionezro wwwSpuneStopAbuzuluiro.

Loredana Latis Presedinte Academia De Coaching din Romania. Vino sa descoperi cel mai rapid proces de dezvoltare personala Coachingul alaturi de Loredana Latis coach recunoscut international Presedinte al Academiei Romane de Coaching si unul dintre cei mai invitati specialisti in coaching la emisiuni TV din. Fiecare workshop incepe la ora fixa si dureaza 40 de minute.

Eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.


LihatTutupKomentar