Loredana Ciubotaru Si Smiley

Extrem de discret cu viața lui Smiley nu a oferit prea multe detalii de-a lungul anilor cu privire la viața lui personală așa că fanii s-au ntrebat n repetate rnduri cu ce femei celebre s-a iubit artistul. Fosta concurenta de la Vocea Romaniei despre care s-a scris ca ar fi avut o relatie cu Smiley a lansat primul single din cariera solo.

Un Sincer La Multi Ani Pentru Toti Cei Ce Poartaaceste Nume Minunate Andrei Andreea Andra Andrada Andi Dea Andy Multi Ani

Lumea zice ca Smiley s-a indragostit de ea tot ce e posibil dar nu prea as crede o sa vedem.

Loredana ciubotaru si smiley. Mesajul emoționant postat de fiica artistei Gabi Luncă după anunțul morții acesteia. Loredana Ciobotaru stil vestimentar Vocea Romaniei. Aflata in postura de a alege dintre cei patru jurati intorsi Loredana Ciubotaru o tanara de 22 de ani frumoasa si talentata l-a facut pe Smiley sa se piarda cu firea.

Smiley despre relația cu Loredana Ciubotaru Poze Smiley despre relația cu Loredana Ciubotaru Poze Autor. Dupa ce presa si fanii au speculat zile in sir cu privire la o relatie mai mult decat profesionala intre Smiley si Loredana Ciobotaru concurenta din echipa sa de la Vocea Romaniei antrenorul a tinut sa dea lamuriri. Ea a cantat piesa One.

Oricum are o voce foarte misto. Cunoscuta mai ales datorita aparitiei la Vocea Romaniei Loredana Ciubotaru a facut parte din trupa Life on Mars intre anii 2010 si 2014 formatie cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an. Se pare ca Loredana de la Vocea Romaniei.

Aici puteti asculta piesa. Acum cateva luni Loredana a marturisit ca pregateste o surpriza fanilor si anume o melodie noua la care lucreaza cu cei de la HaHaHa Production potrivit protvro. Tanara despre care s-a speculat ca are o relatie cu Smiley Loredana Ciubotaru sufera foarte tare de pe urma comentariilor.

Fata isi recunoaste suferinta cu ochii in lacrimi. La protest s-a aflat si eleva preferata a lui Smiley de la Vocea Romaniei Loredana Ciubotaru. Punem la punct un album chiar care probabil va aparea in toamna insa nu stim inca singur daca single-ul de lansare va fi chiar cel pe care l-ati auzit atunci spunea Loredana.

Pana si ceilalti jurati au observat cat de coplesit de fluturii din stomac este colegul lor motiv pentru care. Tanara si-a continuat cariera muzicala si. Ea l-a ales pe Smiley.

Dupa ce Laura Cosoi si-a gasit fericirea in bratele unui alt barbat a venit randul lui Smiley sa surprinda cu o noua cucerire. Ce s-a intamplat cu ea dupa eliminarea din concurs si ce planuri are pentru perioada imediat urmatoare. 06 Octombrie 2012 Data actualizare.

Vezi cum arata febeletea lui Smiley de la Vocea Romaniei Autor. Lucram la studio da. Sigur iti amintesti de Loredana Ciubotaru frumoasa si talentata concurenta din echipa lui Smiley care a reusit sa se faca remarcata in sezonul 2 de la Vocea Romaniei chiar daca nu a ajuns in finala.

Am aflat cateva detalii exclusive pentru voi. Redacția 22112012 1200. Dar cum nu e intentia noastra sa comentam nici relatia controversata nici calitatile vocalei ale fetei de 22 de ani vom analiza cateva outfituri pe care le-a urcat Loredana pe Facebook preluate apoi de mai multe site-uri romanesti.

16032021 Cu toate acestea Smiley nu a confirmat niciodată faptul că a avut o relație cu fosta concurentă de la Romnii au talent. Mai mult presa de scandal susține că ntre cei doi s-a. Lori mi-a atras atentia inca din.

7 poze Vezi galeria foto. Ce a scris Rebeca Oi visa eu la cai verzi pe pereti dar voi ma cam. Loredana Ciubotaru concurenta din echipa lui Smiley a reusit sa treaca de etapa duelurilor asigurandu-si un loc in prima etapa a recitalurilor live de la Vocea Romaniei.

In frunte cu Smiley desigur. Canti senzational arati senzational si vorbesti foarte frumos i-a spus foarte emotionat Smiley concurentei. Indiferent daca adopta un stil romantic cu accente lady like adica rochite scurte cu volanase.

Si a reusit sa ii faca pe toti cei 4 antrenori sa se intoarca. Acum are o relație foarte frumoasă cu nimeni alta dect Gina Pistol și cei doi urmează n cel mai scurt timp să devină părinți. Doina Goanta Data publicare.

A vorbit despre articolele rautacioase pe care le-a citit. Paparazzi au suprins-o pe Loredana Ciubotaru concurentă la Vocea Romniei n timp ce i făcea o vizită noctură artistului. Loredana Ciobotaru a devenit cunoscuta datorita participarii la editia a doua a show-ului Vocea Romaniei reusind sa impresioneze cu vocea sa dar si cu buna dispozitie si naturaletea pe care le emana.

Piesa se numeste Sarutul si a fost compusa de baietii de la Carlas Dreams si produsa de Lukone iar chitara Alex Caliman chitaristul din band-ul Innei. Cu ce femei celebre s-a mai iubit Smiley. Nu mi se spune ca sunt frumoasa foarte des.

Sa te trezesti pe prima pagina a ziarelor ca tu ai facut nu. Tot incepand cu acest an Lori este artist Global Records firma de management a INNEI alaturi de Antonia Lucia Sasha Lopez Ale Blake si Broono. Loredana a povestit pentru perfectero cum se intelege cu Smiley antrenorul sau.

E simpatica pusitioaica si mai canta si foarte bine. Smiley a avut o relație de doi ani cu focoasa Snziana Negru nsă povestea lor de iubire s-a ncheiat subit fără prea multe explicații din partea vreunuia dintre ei. Loredana Ciobotaru are 22 de ani si a venit la Vocea Romaniei pentru a-si demonstra ca poate canta.

Loredana Ciubotaru de la Vocea Romaniei. 03102012 M-am uitat aseara la Vocea Romaniei si din toti participantii Loredana-Elena Ciubotaru a devenit favorita mea.

La Multi Ani Dusea Holiday Parties Birthday Wishes Holiday

Pin By Monika Pusztai On La Multi Ani Happy Birthday Cake Pictures Happy Birthday Cakes Happy Birthday

La Multi Ani Si Sănătate Happy Birthday Images Happy Birthday Greetings Friends Happy Birthday Wishes

Yellow Smiley Emoji Praying With A Rosary Smiley Emoji Smiley Emoji

Pin By Bunea Calin On La Mulți Anii Happy Birthday Wishes Happy Birthday Birthday Wishes

La Multi Ani Fericiti Alaturi De Cei Dragi Birthday Wishes Flowers Happy Birthday Cakes Birthday Wishes Cake

Vocea Romaniei Iti Mai Amintesti De Loredana Ciobotaru Facebook

Pin By Xhess On Mozzik Lorendana Famous Singers Best Rapper Singer

Pin By Diana Roscos On Model Ruso Happy B Day Happy Birthday Images Birthday Images

Pin By Liliana Vior On Citate Humor Fictional Characters Disney Characters

Loredana Loredana Instagram Photos And Videos Pretty Men Kylie Jenner Style Burberry

Pin On Cafea

Vacuta Lola Karaoke Cantece Pentru Copii Cantecegradinita Youtube Piggy Bank Piggy Beauty Makeup

La Mulți Ani Fericiți Happy Birthday Floral Gifts

La Mulți Ani Surioara Happy Birthday Wishes Birthday Wishes Cute Happy Birthday

Pin By Zara On Loredana In 2021 Fashion Lori Women

Pin By Masimo Rosana On Flori Happy Birthday Cards Happy Birthday Special Flowers

Loredana Copiii Sirenelor Youtube

Loredana Mozzik Pregnant Couple Cute Couple Pictures Boy Best Friend


LihatTutupKomentar