Loredana Roman Isj Vaslui

Eduard Popica Inspector Școlar General ISJ Vaslui Loredana Roman PSD Vaslui Comment on Mega-scandal n nvățămntul vasluian. Noua șefă a ISJ Vaslui a ocupat funcția de inspector pentru nvățămntul preșcolar n perioada 2005-2012.

Prof Loredana Roman La Mulți Ani De Ziua Educației

De dragul postului aceasta a trecut de la PNL la PMP si a ajuns astfel generleas.

Loredana roman isj vaslui. Cariera de șefă la ISJ a Loredanei Roman ar putea depinde de decizia lui. Aceasta a ocupat funcţia de inspector pentru nvăţămntul preşcolar n perioada 2005-2012. Zeci de directori schimbați pe șest o decizie publicată ieri după-amiază.

Inspector colar General Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui profesor consilier scolar Loredana Roman Centrul Judetean de Resurse si Asistent. Colaborarea noastră eficientă spun eu se ncheie astăzi n urma eliberării mele din funcția de inspector școlar general. Loredana Roman Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui strDonici nr2 Romania 0235-311928 0235-319234 isjvasluiisjvseduro Nationalitatea.

NVTMNT Loredana Roman este noul inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ Vaslui. Liliana Ciobanu Harhas care ocupa din luna noiembrie a anului trecut funcția de inspector școlar. Fostă educatoare Loredana Roman a mai activat n cadrul ISJ Vaslui ca inspector de specialitate.

2021-03-19 Loredana Roman inspector școlar general. Vestea a venit chiar n dimineața zilei de luni 19 aprilie anunțul fiind făcut chiar de ea. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce fostul șef Loredana Roman a fost schimbat.

Numirea sa este una politic functia fiind adjudecat n urma negocierilor politice de ctre PMP. Potrivit inspectorului general scolar din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean ISJ Vaslui Loredana Roman elevii din clasa in care invata eleva testata pozitiv desfasurau cursuri in sistem hibrid fiind luata masura dezinfectiei in vederea chemarii la scoala a grupei care invata online in timp ce copiii care au fost prezenti fizic la scoala vor fi trimisi in carantina timp de 14 zile. 2020-09-01 Noul inspector general al ISJ Vaslui este Loredana Roman specialist n cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vaslui.

Loredana Roman șefa Inspectoratului Școlar Județean Vaslui a fost eliberată din funcție. Conform declarației inspectorului general al ISJ Vaslui Loredana Roman circa 70 dintre conducătorii de unități și-au păstrat posturile pnă la sfrșitul acestui an școlar care se dovedește a fi plin de provocări. Viceprimarul Vasluiului Cătălin Mndru va continua să le predea elevilor de clasa a II-a de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu pnă la finalului anului școlar.

LISTĂ Covid-19 Educație Local. Este vorba despre prof. Chiar ea a fost cea care le-a dat jurnaliștilor vestea demiterii pe grupul de whatsapp pe care Loredana Roman l-a creat special pentru a comunica rapid cu presa locală.

ISJ Vaslui și conducerea școlii monitorizează activitatea didactică desfășurată de dl nvățător Cătălin Mndru n cadrul școlii. 9 Brlad acolo unde era directoare nainte de a fi cștigat concursul de numire pe post de inspector general aceasta a prezentat un succint bilanț al ultimului. Promovarea Elenei Fociak nu s-a făcut pe baza calităților și activităților sale ci politic și relaţional ntre timp Loredana Roman nu a uitat să-și gratuleze și prietenii de la Vaslui.

Ieri la prnz 16 școli erau n carantină. Loredana Roman va avea o. Loredana Roman inspector general scolar din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean ISJ Vaslui sustine o conferinta de presa.

Ministerul Educației a numit astăzi un nou inspector general școlar pnă la organizarea concursului de ocupare a funcției. Loredana Roman șefa Inspectoratului Școlar Județean Vaslui a fost eliberată din funcție. Aceasta a ocupat funcţia de inspector pentru nvăţămntul preşcolar n perioada 2005-2012.

Loredana Roman a fost numită n fruntea Inspectoratului Școlar. Mandatul acesteia s-a ncheiat zilele trecute. Loredana Roman a fost schimbat din funcție.

Aseară a intrat și școala de la Muntenii de Sus. Criteriul competenței l-a prevalat pe cel politic chiar dacă n unele cercuri se vorbește altceva a. Fostă educatoare Loredana Roman a mai activat n cadrul ISJ Vaslui ca inspector de specialitate.

2020-08-19 Ieri a fost ultima zi de muncă a profesoarei Gabriela Plăcintă n calitate de inspector general al ISJ Vaslui funcție deținută timp de 8 ani. Potrivit inspectorului general scolar din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean ISJ Vaslui Loredana Roman elevii din clasa in care invata eleva testata pozitiv desfasurau cursuri in sistem hibrid fiind luata masura dezinfectiei in vederea chemarii la scoala a grupei care invata online in timp ce copiii care au fost prezenti fizic la scoala vor fi trimisi in carantina timp de 14 zile. Prin Ordinul 547731082020 Ministerul Educației și Cercetării a numit-o n funcția de inspector școlar general al Inspectoratului școlar Județean Vaslui pe doamna Loredana Roman profesor titular la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vaslui.

Loredana Roman i succede n funcţie Gabrielei Plăcintă cea care a condus ISJ Vaslui n perioada 2012-2020. Nainte de a se ntoarce la catedra de geografie a Școlii Gimnaziale nr. Liliana Ciobanu este noul șef al nvățămntului vasluian.

19 aprilie 2021 Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Vaslui ISJ prof. Loredana Roman i succede n funcţie Gabrielei Plăcintă cea care a condus ISJ Vaslui.

Prof Loredana Roman La Mulți Ani De Ziua Educației


LihatTutupKomentar